Verhaegh viert zijn 90-jarig jubileum

Op 15 april 2021 is het 90 jaar geleden dat Verhaegh Bouwbedrijf is opgericht.


Piet Verhaegh, opa van de huidige directeur/eigenaar Ralph Verhaegh, begon in 1931 het gelijknamige bouwbedrijf aan de Roomweg 83 in Grashoek. In 1974 werd hij opgevolgd door zijn drie zonen Gerrit, Ber en Peter. Na enige jaren gezamenlijk de leiding over het bedrijf te hebben gehad, kwam Ralph Verhaegh als derde generatie in het bedrijf. Samen met zijn vader, Ber Verhaegh, heeft hij het bedrijf naar een volgende fase gebracht.


In 2003 werd Ralph eigenaar van dit inmiddels gerenommeerde bouwbedrijf in de regio. Onder zijn leiding werd het bedrijf in 2014 uitgebreid met Verhaegh Interieur en zeer recent met Verhaegh Ekobouw.In de eigen werkplaats worden door Verhaegh houten deuren en kozijnen, maar ook uiteenlopende interieurs gerealiseerd. Zo heeft Verhaegh Interieur recent één van de business lounges in het PSV stadion opgeleverd en is het bedrijf uit Grashoek ook verantwoordelijk voor het interieur van het Nederlands Dans Theater in Theatergebouw Amare te Den Haag. Verhaegh Ekobouw heeft zich gespecialiseerd in het bouwen van duurzame woningen en gebouwen zoals Domaine Belle Cour in Panningen en de nieuwe school De Avonturier in Koningslust. Ook zijn er al meer dan 70 duurzame prefab Living Sequoia woningen gebouwd. Via Ekowood Houses wordt deze biobased en circulaire bouwmethode nu door de rest van Nederland uitgerold.


“We zijn enorm trots op dit jubileum en de vorige generaties die de basis hebben gelegd voor dit prachtige bedrijf. We hebben dit bereikt dankzij het enthousiasme en vakkundigheid van onze medewerkers, die zich elke dag keihard inzetten om de beste kwaliteit te leveren” geeft Ralph aan. “Helaas kunnen we door de pandemie dit jubileum niet groots vieren. Alle medewerkers ontvangen op 15 april uiteraard een kleine attentie. Op deze manier kunnen we deze gedenkwaardige dag toch samen vieren en hopen we, zodra de situatie het weer toelaat, de bloemetjes toch nog even buiten te kunnen zetten” vult hij verder aan.


Nieuwe huisstijl
Om de viering van dit jubileum extra feestelijk te maken wordt tevens de nieuwe huisstijl van Verhaegh, bestaande uit Bouwbedrijf, Interieur en Ekobouw, geïntroduceerd. De logo’s zijn vernieuwd en de websites zijn opgefrist en voorzien van nieuwe (project)foto’s.

Meubelmaker/Interieurbouwer

Van prachtig op maat gemaakte keukens tot skyboxen van (misschien wel je favoriete) voetbalclubs; bij Verhaegh Interieur breng jij de tofste projecten tot leven. Samen met je enthousiaste collega’s draag jij, naast de realisatie van high-end interieurontwerpen, ook de zorg voor een correcte montage en oplevering bij de klant. Kortom; veel uitdaging, werkplezier en verantwoordelijkheid in één toffe functie.

De Functie:

Je bent bij ons verantwoordelijk voor het produceren en vervaardigen van hoogwaardig maatwerk interieurs. Van keuken tot maatwerk wandmeubel; jij krijgt er energie van om samen met je collega’s iets moois te maken. Tevens draag je zorg voor een correcte montage en oplevering bij de klant.


Dit bieden wij jou:
- Iets te vaak een heerlijk stuk vlaai
- Afwisselend werk
- De gaafste klanten en high-end interieurprojecten
- Goede primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden (CAO Meubel)
- Een plezierige werkomgeving in een jong en enthousiast team


Jouw profiel:
Als jij een afgeronde vakopleiding hebt en enige jaren ervaring in een soortgelijke functie, dan willen wij jou graag leren kennen! Stuur een bericht naar jenny@verhaegh-bouw.nl of bel 077-3071585.

Solliciteer direct!