MEER WETEN?

Wilt u meer informatie over de mogelijkheden die Verhaegh Interieur u kan bieden? Neem dan gerust contact op. Wij gaan graag met u aan tafel om vragen te beantwoorden en uw wensen en ideeën uit te werken tot een plan op maat.


Stuur uw e-mail naar info@verhaegh-bouw.nl of neem telefonisch contact met ons op, op telefoonnummer 077-3071585.

Verhaegh Interieur
Roomweg 83
5985 NS Grashoek
T 077 307 1585
E info@verhaegh-bouw.nl

Meubelmaker/Interieurbouwer

Van prachtig op maat gemaakte keukens tot skyboxen van (misschien wel je favoriete) voetbalclubs; bij Verhaegh Interieur breng jij de tofste projecten tot leven. Samen met je enthousiaste collega’s draag jij, naast de realisatie van high-end interieurontwerpen, ook de zorg voor een correcte montage en oplevering bij de klant. Kortom; veel uitdaging, werkplezier en verantwoordelijkheid in één toffe functie.

De Functie:

Je bent bij ons verantwoordelijk voor het produceren en vervaardigen van hoogwaardig maatwerk interieurs. Van keuken tot maatwerk wandmeubel; jij krijgt er energie van om samen met je collega’s iets moois te maken. Tevens draag je zorg voor een correcte montage en oplevering bij de klant.


Dit bieden wij jou:
- Iets te vaak een heerlijk stuk vlaai
- Afwisselend werk
- De gaafste klanten en high-end interieurprojecten
- Goede primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden (CAO Meubel)
- Een plezierige werkomgeving in een jong en enthousiast team


Jouw profiel:
Als jij een afgeronde vakopleiding hebt en enige jaren ervaring in een soortgelijke functie, dan willen wij jou graag leren kennen! Stuur een bericht naar jenny@verhaegh-bouw.nl of bel 077-3071585.

Solliciteer direct!