Interieurbouw

Verhaegh Interieur is een bedrijf gespecialiseerd in het maken van exclusief interieur voor zowel de particuliere als zakelijke markt. Van keuken, dressoir, badkamer, kastenwand of receptiebalie tot complete inrichting van uw woning of zaak. Met hun jarenlange ervaring aangevuld met de nodige kennis en vakmanschap is Verhaegh Interieur in staat om iedere opdracht met succes te volbrengen. Alle ontwerpen worden speciaal voor u op maat gemaakt. Met oog voor vorm en functie zorgen de vakkundige houtbewerkers van Verhaegh Interieur voor een product van een hoogwaardige en duurzame kwaliteit. Uw interieur krijgt gegarandeerd de unieke uitstraling die perfect aansluit op uw persoonlijke wensen.

Meubelmaker/Interieurbouwer

Van prachtig op maat gemaakte keukens tot skyboxen van (misschien wel je favoriete) voetbalclubs; bij Verhaegh Interieur breng jij de tofste projecten tot leven. Samen met je enthousiaste collega’s draag jij, naast de realisatie van high-end interieurontwerpen, ook de zorg voor een correcte montage en oplevering bij de klant. Kortom; veel uitdaging, werkplezier en verantwoordelijkheid in één toffe functie.

De Functie:

Je bent bij ons verantwoordelijk voor het produceren en vervaardigen van hoogwaardig maatwerk interieurs. Van keuken tot maatwerk wandmeubel; jij krijgt er energie van om samen met je collega’s iets moois te maken. Tevens draag je zorg voor een correcte montage en oplevering bij de klant.


Dit bieden wij jou:
- Iets te vaak een heerlijk stuk vlaai
- Afwisselend werk
- De gaafste klanten en high-end interieurprojecten
- Goede primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden (CAO Meubel)
- Een plezierige werkomgeving in een jong en enthousiast team


Jouw profiel:
Als jij een afgeronde vakopleiding hebt en enige jaren ervaring in een soortgelijke functie, dan willen wij jou graag leren kennen! Stuur een bericht naar jenny@verhaegh-bouw.nl of bel 077-3071585.

Solliciteer direct!