Interieur ontwerp

De opdracht voor een nieuw interieur of meubel begint vaak met een idee of wens. Graag denken wij met u mee bij het creëren van een interieur dat bij u past, waarin u kunt wonen of werken en u thuis voelt. Verhaegh Interieur werkt daarbij samen met professionele interieurarchitecten die samen met u, al uw ideeën  uitwerken naar eigen wens en budget.

Of het nu gaat om een nieuwe keuken, badkamer, kastenwand, receptiebalie of complete inrichting van uw woning of zaak; Verhaegh Interieur staat garant voor maatwerk waarbij uw persoonlijke wensen altijd leidend zijn. Voor elke vraag of wens bieden wij u een passende oplossing met een perfecte uitwerking.

Wilt u meer informatie over de mogelijkheden die Verhaegh Interieur u kan bieden? Neem dan gerust contact op. Ook bieden wij u graag een vrijblijvende offerte aan.

Meubelmaker/Interieurbouwer

Van prachtig op maat gemaakte keukens tot skyboxen van (misschien wel je favoriete) voetbalclubs; bij Verhaegh Interieur breng jij de tofste projecten tot leven. Samen met je enthousiaste collega’s draag jij, naast de realisatie van high-end interieurontwerpen, ook de zorg voor een correcte montage en oplevering bij de klant. Kortom; veel uitdaging, werkplezier en verantwoordelijkheid in één toffe functie.

De Functie:

Je bent bij ons verantwoordelijk voor het produceren en vervaardigen van hoogwaardig maatwerk interieurs. Van keuken tot maatwerk wandmeubel; jij krijgt er energie van om samen met je collega’s iets moois te maken. Tevens draag je zorg voor een correcte montage en oplevering bij de klant.


Dit bieden wij jou:
- Iets te vaak een heerlijk stuk vlaai
- Afwisselend werk
- De gaafste klanten en high-end interieurprojecten
- Goede primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden (CAO Meubel)
- Een plezierige werkomgeving in een jong en enthousiast team


Jouw profiel:
Als jij een afgeronde vakopleiding hebt en enige jaren ervaring in een soortgelijke functie, dan willen wij jou graag leren kennen! Stuur een bericht naar jenny@verhaegh-bouw.nl of bel 077-3071585.

Solliciteer direct!